ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Στο parts4moto θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε αναλώσιμα για την μοτοσυκλέτα σου. Λιπαντικά, μπαταρίες, δίσκοι και άλλα αναλώσιμα που σου εξασφαλίζουν ασφαλέστερη οδηγική εμπειρία καθώς και καλύτερη και οικονομικότερη συντήρηση της μηχανής σου. Ακολουθεί ένα μικρο δείγμα.

Spectro Λιπαντικά

Για περισσότερα από 56 χρόνια, τα Spectro Oils είναι το δημοφιλές όνομα στα λιπαντικά μοτοσυκλετών. Από την ίδρυσή της το 1966, η Spectro παραμένει πιστή στις βασικές της αξίες για την παραγωγή προϊόντων καλύτερης ποιότητας, την εξαιρετική υποστήριξη πελατών και την ισχυρή υποστήριξη για τη βιομηχανία μοτοσυκλετών. Τα προϊόντα της Spectro έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης σε όλη τη γκάμα των πλήρους συνθετικών, ημισυνθετικών και λιπαντικών πετρελαίου για όλους τους τύπους κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων για αθλήματα ισχύος. Η Spectro παρέχει επίσης κορυφαία προϊόντα για τα φρένα, την αλυσίδα, την ανάρτηση, το φίλτρο αέρα, το σύστημα ψύξης και την εμφάνιση της μηχανής σας.

Μπαταρίες Skyrich

Κατασκευασμένη από το γνωστό εργοστάσιο HAIJIU, η νέα σειρά μπαταριών μοτο Λιθίου Ιόντων SKYRICH, αφορά – τεχνολογικά - την πέμπτη γενιά μπαταριών Λιθίου που έχει αναπτύξει το εν λόγω εργοστάσιο τα τελευταία χρόνια. Ως επίσημος προμηθευτής των εταιρειών DUCATI, KTM και HUSQVARNA, οι μπαταρίες Λιθίου Ιόντων SKYRICH αποδεικνύουν έμπρακτα την υψηλή τεχνολογικά υπεροχή τους και την ασυναγώνιστη ποιότητά τους.

PRO-RACE Δίσκοι

Πλήρης σειρά από δισκόπλακες, τακάκια και άλλα αναλώσιμα για μοτοσυκλέτες και παπιά από την εταιρεία Pro Race. H Pro Race διαθέτει πλήρη σειρά από δισκόπλακες μοτοσυκλετών και παπιών, ημιμεταλλικά τακάκια και τακάκια Carbon Fibre παπιών, καθώς και αλυσίδες και κιτ γραναζιών για παπιά. Όλα τα προϊόντα διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και για την πολύ καλή τους τιμή.

PLAYLIFE ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ

ΑΝΟΡΘΩΤΕΣ SUN

TOP